RoboForex Live Account - Page 2
Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 24

Thread: RoboForex Live Account

  1. #1
    Administrator RoboForex Administrator's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    1,087
    Promo (¢)
    33,800
    Thumbs Up
    Received: 761
    Given: 204

    RoboForex Live Account

    RoboForex Live Account was created for our customers to allow them to withdraw funds, change personal information, view a transaction history, change level, etc. The Live Account is a convenient and secure service for managing your forex online account.

    Live Account Features

    Deposits/Withdrawals
    • To deposit money in to your account you can use the following payment systems:
      • Liberty
      • MoneyBookers
      • Visa/MasterCard
      • Bank Transfer (Wire)
      • The deposit can be in USD or EUR
    • Withdrawal of funds is possible in USD and EUR using all payment systems mentioned above.


    Personal Data
    • Personal data. You can view and modify the data specified during registration.
    • Verification. Use this section to download copies of your identification documents.

    Trading Account
    • Account Information. In this section you can get information about your trading account
    • Transactions History. Here you can view the history of performed operations
    • Change Password. This section allows you to change the password for the personal account
    • Level. This allows you to change the level of your trading account
    • Open an Additional Account. If you want you can open another trading account
    • Documents. You can download the documents you signed during the registration procedure from your personal live account.


    Not allowed!

  2. #11
    Registered user
    Join Date
    Mar 2014
    Posts
    38
    Promo (¢)
    270
    Thumbs Up
    Received: 2
    Given: 2
    I simply additional the reside accounts with no companion signal, how do i take it off as well as place the actual reside accounts using the companion signal. I'm The Bangla language and don't talk British, make use of the search engines translator, eliminate me personally basically don't realize perfectly..

    Not allowed!

  3. #12
    Super Moderator Gamer's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    8,877
    Promo (¢)
    300
    Thumbs Up
    Received: 1,190
    Given: 430
    Quote Originally Posted by startlife View Post
    Hello I'm new here and I have alredy account in roboforex and in conditions to recive bonus they said that Partener code - roboforum
    where I includ the partner code please
    Thank you
    Hello
    The step by step graphical explanation how to open a account with forum partner code , is below;
    http://forum.roboforex.com/threads/5...m-partner-code

    thank you , if you don't need further assistance, don't hesitate to ask from us.

    Not allowed!

  4. #13
    Rookie kagho's Avatar
    Join Date
    Feb 2014
    Posts
    1,060
    Promo (¢)
    620
    Thumbs Up
    Received: 13
    Given: 19
    hi mod please help i already have an account with roboforex whose details are below but the problem is that i cant open a new a/c with the afiliete code since my email has already been used to register another acount. please you can even swap these a/c and make the forum one.

    Account number: 640982
    Currency: USD cents
    Account Type: MT4 Pro-Cent

    pm me wen you are through thanks

    Not allowed!

  5. #14
    Super Moderator Gamer's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    8,877
    Promo (¢)
    300
    Thumbs Up
    Received: 1,190
    Given: 430
    Quote Originally Posted by kagho View Post
    hi mod please help i already have an account with roboforex whose details are below but the problem is that i cant open a new a/c with the afiliete code since my email has already been used to register another acount. please you can even swap these a/c and make the forum one.

    Account number: 640982
    Currency: USD cents
    Account Type: MT4 Pro-Cent

    pm me wen you are through thanks
    The point is that if you want to open a new trading account which should be opened with the forum partner code then this is not necessary , you should have a new trading profile i mean a new client cabinet , you just simple open a new trading account. that's it.

    Not allowed!

  6. #15
    Rookie kagho's Avatar
    Join Date
    Feb 2014
    Posts
    1,060
    Promo (¢)
    620
    Thumbs Up
    Received: 13
    Given: 19
    Quote Originally Posted by Song View Post
    Dear Sani,

    If you have put in wrong email address, how could you register successfully in the first place, as clients are required to type in the confirmation code from the email sent to them?

    Scenario 1: if you actually have access to that email address you registered with, you can simply change it to another email address you want from your live account, go to https://my.roboforex.com/en/profile/...l-information/, put in a new email address, and complete the change by following the instructions.

    Scenario 2: if you don't have access to that email address that you registered with, you need to follow 3 steps:
    step 1: write a ticket to our dealing department, explain what you want to change, https://my.roboforex.com/en/help/add-a-ticket/
    step 2: send your ticket number and an ID scan (it should be either different ID from the one you have used for your ID verification, or same ID but a picture of a different angle or you holding your ID) to requests@roboforex.com.
    step 3: confirm in the ticket that you have sent email as required.

    For changing password, it also involves two different scenarios.

    scenario 1: changing your live account password (to login our website), please go to https://my.roboforex.com/en/profile/change-password/, put in the original live account password and then follow instructions.

    scenario 2: changing your trading account password (to login MT4 or MT5), please go to https://my.roboforex.com/en/trading-...ange-password/, put in the original trading account password and then follow instructions.

    Should you have further questions, you can also contact us via live support
    https://my.roboforex.com/en/livesupport/, our support team work 24 hours server time from Monday to Friday.

    thankyou for such a valuable information

    Not allowed!

  7. #16
    Registered user
    Join Date
    Apr 2014
    Posts
    73
    Promo (¢)
    100
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0
    roboforex live account helped robo broker customer.There have a profile in online.They can change his information data by live account.they withdraw, add email id change any think his essential information needed which work by live account.

    Not allowed!

  8. #17
    Registered user
    Join Date
    Apr 2014
    Posts
    7
    Promo (¢)
    100
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 1
    Quote Originally Posted by RoboForex Administrator View Post
    RoboForex Live Account was created for our customers to allow them to withdraw funds, change personal information, view a transaction history, change level, etc. The Live Account is a convenient and secure service for managing your forex online account.

    Live Account Features

    Deposits/Withdrawals
    • To deposit money in to your account you can use the following payment systems:
      • Liberty
      • MoneyBookers
      • Visa/MasterCard
      • Bank Transfer (Wire)
      • The deposit can be in USD or EUR
    • Withdrawal of funds is possible in USD and EUR using all payment systems mentioned above.


    Personal Data
    • Personal data. You can view and modify the data specified during registration.
    • Verification. Use this section to download copies of your identification documents.

    Trading Account
    • Account Information. In this section you can get information about your trading account
    • Transactions History. Here you can view the history of performed operations
    • Change Password. This section allows you to change the password for the personal account
    • Level. This allows you to change the level of your trading account
    • Open an Additional Account. If you want you can open another trading account
    • Documents. You can download the documents you signed during the registration procedure from your personal live account.

    Yes Every person need to open real account for do the Forex trading.if you open real account you can earn real money.Roboforex is the best for every brokers house.roboforex is the best broker platform.

    Not allowed!

  9. #18
    Registered user
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    7
    Promo (¢)
    30
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0
    one can also know history of his activities.

    Not allowed!
    Last edited by Nusrat Jahan; 07-07-2014 at 06:49 PM. Reason: I dont write full sentence

  10. #19
    Registered user
    Join Date
    May 2014
    Posts
    211
    Promo (¢)
    5
    Thumbs Up
    Received: 1
    Given: 0
    [lang=ar]sir
    please help me
    i didn't get bonus to my trade account
    i filt a Communicative bonus worng
    i can't correct it again ?
    how can i do it ?[/lang]

    Not allowed!

  11. #20
    Super Moderator Gamer's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    8,877
    Promo (¢)
    300
    Thumbs Up
    Received: 1,190
    Given: 430
    Quote Originally Posted by osamahassan View Post
    [lang=ar]sir
    please help me
    i didn't get bonus to my trade account
    i filt a Communicative bonus worng
    i can't correct it again ?
    how can i do it ?[/lang]
    There must be error in your trading account, write down right issue

    Not allowed!

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •